- پرهیز از دست دادن و رو بوسی با یکدیگر
- رعایت فاصله حداقل یک متر جهت پیشگیری از بروز بیماری
- شستن مرتب دستها با آب و صابون و یا استفاده از مواد ضدعفونیکننده بر پایه الکل
- ضرورت استفاده از وسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک برای تمامی کارکنان، معلمین و دانشآموزان
- استفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه (در صورتیکه دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده شود)
- عدم استفاده از دستمال مشترک برای تمیزکردن میز و صندلی و سایر وسایل (ترجیحاً هر یک از کارکنان از دستمال نظافت شخصی استفاده کنند و یا استفاده از دستمال نظافت یکبار مصرف)
- خودداری از تماس دستها با چشم، بینی و دهان قبل از شستن یا ضدعفونی و ضرورت شستن و ضدعفونی مرتب دست به ویژه قبل از دست زدن به بینی، دهان و چشم و همچنین قبل از غذا خوردن، بعد از دستشویی، بعد از پایان کار و بعد از ورود به منزل
- ضرورت استفاده از مهر و سجاده شخصی و رعایت فاصله ایمن در نمازخانهها
- مسئولین مدرسه باید آموزش شستشوی مرتب و مکرر دست با آب تمیز و صابون مایع و استفاده از محلول الکل یا ژل ضدعفونیکننده دست را برای معلمان، کارکنان و دانشآموزان اعمال کنند. در صورت امکان، ژل یا محلول با پایه الکل ضدعفونیکننده دست در همه کلاسهای درس قرار داده شود.
- ترجیحاً معلمان و دانش آموزان، لیوان کاغذی یکبار مصرف و دستمال کاغذی به همراه داشته باشند.
- دانشآموزان باید از لوازم التحریر شخصی استفاده کنند.
- ممنوعیت فعالیت بوفهها و پایگاه تغذیه سالم مدارس
- خودداری از دست به دست کردن مواد غذایی و ساندویچهای خانگی توسط دانش آموزان
- دانش آموزان و کارکنان ترجیحاً از آب بطری شده که قبل از مصرف روی بطری آن شسته شده، استفاده کنند.
- توصیه میشود دانشآموزان میان وعده خود را در منزل تهیه و جهت استفاده با بستهبندی مناسب به مدرسه آورند.
-
ادامه مطلب
درباره این سایت